KIES EEN BREDER
PERSPECTIEF
UWV

HET VAK VERZEKERINGSARTS BIJ HET UWV IS EEN MOOI BEROEP. JE KIJKT VERDER DAN ALLEEN DE MEDISCHE KANT VAN HET VAK, DE JURIDISCHE EN SOCIALE COMPONENT SPELEN EEN NET ZO BELANGRIJKE ROL. ER IS EEN GROOT TEKORT AAN VERZEKERINGSARTSEN, DAAROM HEBBEN WIJ DE CAMPAGNE ‘KIES VOOR EEN BREDER PERSPECTIEF’ VOOR HET UWV ONTWIKKELD.

DOELSTELLING

De inhoud van vak verzekeringsarts is bij veel artsen en studenten Geneeskunde onbekend. Dit vak moet worden neergezet als een gelijkwaardig alternatief voor een carrière in het ziekenhuis of huisartsenpraktijk. Potentiële kandidaten moeten worden geprikkeld om een kennismakingsafspraak te maken of om een dag mee te lopen met één van de artsen van het UWV.

OPLOSSING

Wie kan beter laten zien wat het vak verzekeringsarts inhoudt dan de huidige artsen van het UWV zelf? Zij zijn de ambassadeurs en spelen de hoofdrol in de multimediale campagne. Er zijn diverse middelen en media ingezet, zoals een website en brochure maar ook bijvoorbeeld abri’s bij Limburgse ziekenhuizen en de Universiteit Maastricht, LinkedIn en advertenties in het studentenmagazine van de Universiteit Maastricht.