HELDER EN duidelijk. ZO WERKEN WIJ MET JE SAMEN. VAN BRANDING, IDENTITEIT EN POSITIONERING TOT AAN HET INZETTEN VAN DE JUISTE SALESACTIES EN CAMPAGNES. WIJ STEMMEN ALLES MET JE AF. JIJ HOORT IN ONS TEAM.

STRATEGY

STEEDS DRIE STAPPEN
VOORUIT DENKEN

First things first! Wij willen dicht bij je blijven. Door vanuit jouw ware identiteit te werken, wordt communicatie geloofwaardig en uniek. Of het nu gaat om marketingcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie of interne communicatie.

Ons plan van aanpak begint met goed onderzoek. Branding, het vaststellen van uw (merk)identiteit en positionering zijn daarbij van belang.

Een verrassend, ijzersterk idee vormt de basis van jouw communicatie. Samen kijken we eerst naar jouw doel. Vervolgens zetten we een plan op papier. Daarbij kunnen we een imagocampagne of productintroductie, maar ook meerdere campagnes of salesacties inzetten.

Het succes van jouw communicatie valt of staat bij de doorvertaling van de boodschap naar een goed, bijzonder concept. Wij zijn er om jou daarmee te helpen. Met de wonderlijke mix van vakkennis, ervaring, intuïtie en creativiteit.

CONCEPT

EEN GOED IDEE
BRENGT JE VERDER

DESIGN

DESIGN GAAT VEEL
MEER OVER INHOUD
DAN OVER VORM

Een goede boodschap raakt. Design gaat daarbij veel meer over inhoud dan over vorm. Het is de beeldtaal die jouw boodschap versterkt, de verpakking die meerwaarde toevoegt en het merkbeeld dat jouw onderneming een plek geeft in de markt.

Wij zoeken dé geschikte verpakking voor jouw boodschap. Van een corporate identity, een packaging design of een animatie tot aan een magazine, brochure of een logo met bijpassende huisstijl. Wij (ver)pakken door!

Een mooie website. Vervolgens afwachten? Nee, er komt meer bij kijken. Jouw doelgroep moet jouw expertise en daarmee ook jouw website zien te vinden. De juiste content, een goede SEO-strategie en de inzet van social media en apps zijn daarbij belangrijk.

Of het nu gaat om e-commerce, een nieuwe website of e-zines en digitale nieuwsbrieven. Wij helpen je om jouw route uit te stippelen op de digitale snelweg.

ONLINE

JE KRIJGT MEER LIKES
ALS JE NERGENS
OP LIJKT

MEDIA

WIJ BEZORGEN
JE DE BESTE
VOORWAARDEN

Alleen de beste voorwaarden. Die bieden wij bij Ad Eight. Onze campagnes worden altijd voorzien van een onafhankelijk en goed onderbouwd media-advies. Ook onderhouden we zelf contacten met media, waar we je tijd en werk mee kunnen besparen.

Bij Ad Eight hebben we jarenlange ervaring op het gebied van media-inkoop. Je wilt daar toch ook gebruik van maken?

Resultaat telt. Een communicatie-uiting kan pas echt het verschil maken bij plaatsing, verzending of oplevering. Op een effectieve manier. Wij verliezen planning en budget nooit uit het oog en zijn daarmee creatief én realistisch.

Wij werken daarnaast ook projectmatig. Je kunt jouw favoriete Ad Eight’er dus ook inhuren op interim basis, zowel intern als extern. Het voordeel? Wij nemen werk uit jouw handen.

PROJECT
MANAGEMENT

BUDGET EN DEADLINE
ALTIJD HELDER IN BEELD

ADCARE

AANDACHT VOOR
RESULTAAT

Ad Care staat voor het geheel of gedeeltelijk uitbesteden van uw marketing- en communicatieactiviteiten. Ideaal voor bedrijven of organisaties die zelf geen marketingafdeling of -medewerker hebben, tijdelijk vervanging nodig hebben, zelf niet toe komen aan bepaalde taken of specifieke expertise nodig hebben.

Voor een vast budget per maand bieden wij marketing en communicatieondersteuning exclusief voor jouw bedrijf, eventueel op locatie (maatwerkafspraken zijn ook mogelijk). Voordelig, schaalbaar en met aandacht voor doelstellingen en continuïteit! 

Wil je graag op de hoogte zijn van de laatste vernieuwingen op het gebied marketing en communicatie en wil je tools & tips om deze in de praktijk te brengen? Dan is Ad Work wat voor jou! Meld je nu aan voor één van onze trainingen en/of workshops.

ADWORK

GEEF JEZELF
EEN MARKETING
ENERGIE BOOST

OP ZOEK NAAR EEN STRATEGISCH ÉN CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU? BEL ONS GERUST EVEN OP +31 (0)475 31 87 87 OF MAIL ONS INFO@ADEIGHT.NL WIJ PRATEN GRAAG MET JE OVER JOUW COMMUNICATIEVRAAG.