GEESTKRACHT GEZOCHT!
De Woenselse Poort

“ANDEREN ZIEN HAAT. JIJ ZIET EEN NOODKREET”, IS ÉÉN VAN DE PAKKENDE SLOGANS WAARMEE DE ARBEIDSMARKTCAMPAGNE VAN FORENSISCH PSYCHIATRISCHE KLINIEK DE WOENSELSE POORT VAN START IS GEGAAN.

DOELSTELLING

De Woenselse Poort zoekt zwaargewichten in de verpleegkunde. Ons doel was daarbij om een arbeidsmarktcampagne in te zetten die bijdraagt aan positieve beeldvorming over De Woenselse Poort zelf. En uiteraard over het werken in de TBS-kliniek in het bijzonder.

OPLOSSING

Samen met een medewerker van De Woenselse Poort schetsten we dagelijkse situaties. Daar hebben we visuals met veel impact van gemaakt. We ontwikkelden een basisconcept met een multimediale middelenmix om potentiële werknemers via diverse kanalen te benaderen. Aanmelden konden potentiele medewerkers via een speciale wervingswebsite. De eerste resultaten zijn positief en De Woenselse Poort heeft al veel reacties mogen ontvangen. 

Bekijk het e-magazine op www.roermondbereikbaar.nl/magazine

Een e-magazine kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Denk bv. aan een periodieke uitgave in de vorm van een nieuwsbrief of een jaarverslag. Neem contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.