Thumbnail Cultuur Roermond   website Ad Eight
Roermond werkt aan cultuur
Cultuur Roermond

Inspirerende cultuurmakers en creatieve ondernemers, uitnodigende culturele instellingen, bijzonder erfgoed, evenementen en festivals, een veelheid aan verenigingen en talentvolle jongeren. In Roermond beleef je het allemaal! Met de beleidsvisie cultuur Roermond is een nieuwe impuls gegeven om cultuur in Roermond nog beter op de kaart te zetten.

DOELSTELLING

Breng via Cultuur Roermond makers, instellingen, creatieve ondernemers en overheden overzichtelijk bij elkaar. Geef de nieuwe beleidsvisie een eigen gezicht en creëer een platform waar inspirerende Roermondse verhalen een plek krijgen.

OPLOSSING

Middels cultuurroermond.nl hebben we een platform ontwikkeld waar alle cultuurmakers, verenigingen, instellingen en anderen overzichtelijk worden verzameld, zodat er een compleet beeld van alle cultuur in Roermond ontstaat. Tevens is dit een platform waar inspirerende verhalen te lezen zijn en waar je de beleidsvisie van de gemeente Roermond kunt terug vinden. Ook vind je er handige links naar subsidiemogelijkheden en interessante samenwerkingsprojecten. Kortom; alles over cultuur vind je terug op www.cultuurroermond.nl.