UNIFORME SIGNING
VOOR OPTIMALE
HERKENBAARHEID
Cicero Zorggroep

CICERO ZORGGROEP IS EEN VAN DE GROOTSTE ZORGVERLENERS IN LIMBURG MET EEN GROOT AANTAL LOCATIES VERSPREID OVER ZUID-LIMBURG. LOCATIES MET IEDER EEN EIGEN UITSTRALING EN SOMS WEINIG OVEREENKOMSTEN QUA SIGNING. CREËER EEN BETERE HERKENNING VOOR CICERO ZORGGROEP OP ONZE LOCATIES WAS DAN OOK DE OPDRACHT. 

DOELSTELLING

Cicero Zorggroep heeft een groot aantal locaties in Zuid-Limburg. Locaties die voorheen een eigen uitstraling hadden, waarbij een grote rol werd gespeeld door de naam van de instelling zelf, bv. Huize Louise en er minder aandacht was voor Cicero Zorggroep als organisatie. Doelstelling van deze opdracht was om de herkenbaarheid van Cicero Zorggroep als organisatie te vergroten en zo duidelijk te maken dat de verschillende locaties onderdeel zijn van Cicero Zorggroep. 

OPLOSSING

Wij hebben per locatie een ontwerp en impressie gemaakt en een aantal beletteraars uitgenodigd om een offerte te maken voor de uiteindelijke productie en montage bij alle locaties. Hieruit is gezamenlijk met Cicero Zorggroep een keuze gemaakt op basis van prijs/kwaliteit waarna gestart is met de productie en montage. Hierbij hebben wij een adviserende en begeleidende rol gespeeld.