Selin
Yildirim
Content
Marketeer

Sinds 2021 afgestudeerd aan Fontys Hogescholen Communicatie management. Ruime ervaring door tijdens studie al waanzinnige communicatie klussen te mogen doen. Als content creator ben ik actief op alle socials, ga ik graag op pad met mijn camera of telefoon om nieuwe dingen vast te leggen en ben ik (graag) altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

The sky is the limit, ik ben ervan overtuigd dat je met de juiste communicatie alles aankunt. Zowel het opbouwen, vernieuwen, verbreden, verbeteren of veranderen van je merk, bedrijf of organisatie. Nadenken over de juiste middelen, doelgroepen en strategieën daar word ik elke keer opnieuw nieuwsgierig naar in mijn werk. Het uiteindelijk verbanden leggen en resultaat behalen brengt een smile op mijn gezicht.

Ik ben geboren en getogen in het mooie Venlo.  Samen met mijn man wonen we aan de Maas en wandelen we graag in de mooie natuur. Ik kan genieten van de kleine dingen zowel in mijn werk als in mijn privéleven. Ik hoop snel kennis te maken en aan de slag te gaan met het optimaliseren van jouw merk, organisatie of bedrijf!