8 tips voor als je weer op kantoor gaat werken

WE MOGEN WEER!

Na een lange tijd veel vanuit huis te hebben gewerkt mogen we weer naar kantoor. En terwijl het grote gros erg blij is met deze versoepeling, zijn er ook mensen die het thuis werken wel fijn vonden. Dus voor iedereen die weer terug naar kantoor mag en gaat, hier 8 tips.

 

Word jij onze nieuwe boven- of onderbuur?

KANTOORRUIMTE TE HUUR CENTRUM ROERMOND

Word jij onze nieuwe boven- of onderbuur? Drink jij graag echte koffie (OK, theedrinkers zijn ook welkom). Houd jij van gemak (goede WIFI, volledig gemeubileerde (flex)werkplekken, ontvangst- en besprekingsruimtes en goede bereikbaarheid met OV)? Geloof jij in kruisbestuiving met elkaar? En wil je toch een plek voor jezelf?

 

Communiceren met impact in de feestmaand

Communiceren met impact in de feestmaand

Voor veel bedrijven en organisaties is de decembermaand een van de drukste periodes van het jaar. Maar dit is ook vaak het moment om extra aandacht te schenken aan jouw klanten en relaties. Zeker in deze tijd, waar fysieke bijeenkomsten lastig zijn, wil je het contact met jouw doelgroep blijven vasthouden. Hieronder een kort stappenplan om effectief uit de hoek te komen.

 

Het belang van een uniek en sterk merk

BRANDING ZORGT ER VOOR DAT JE OPVALT

Branding; vroeger werd het ingezet om vee te brandmerken of vaten drank te voorzien van een naam zodat duidelijk was van wie deze waren. Tegenwoordig heeft branding een iets andere betekenis. Velen denken dat branding alleen bestaat uit een logo maar niets is minder waar. Branding gaat veel verder dan dat. Branding is het bouwen aan een uniek en sterk merk.

 

OP ZOEK NAAR EEN STRATEGISCH ÉN CREATIEF COMMUNICATIEBUREAU? BEL ONS GERUST EVEN OP +31 (0)475 31 87 87 OF MAIL ONS INFO@ADEIGHT.NL WIJ PRATEN GRAAG MET JE OVER JOUW COMMUNICATIEVRAAG.