JACQUELINE
WILTEN
Media-adviseur /
Managing partner

SCOREN, DAAR HAAL IK VOLDOENING UIT. DAT GEBEURT ALS EEN KLANT BLIJ IS, MAAR OOK ALS IK FIJNE MOMENTEN BELEEF MET MIJN COLLEGA’S. ALS MEDIA-ADVISEUR BEN IK PRIMAIR VERANTWOORDELIJK VOOR DE MEDIA-AFDELING.

Een werkdag staat voor mij in het teken van het opstellen van strategische mediaplanningen en het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers. Ook loods ik wensen van klanten door onze ontwerpstudio. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor de financiële- en de  personeelsadministratie. In de vijfendertig jaar dat ik bij Ad Eight werk, heb ik geleerd om mijn mannetje te staan.

Hart verloren aan Afrika
Samen met mijn partner reis ik graag. Ik heb daarbij mijn hart echt verloren aan Afrika. De puurheid en het grootse gebied zorgen ervoor dat je je als mens klein voelt. Zelf ben ik een Indisch meisje, opgegroeid in Paramaribo. Hoe ik mezelf zou omschrijven? Ik kan direct overkomen, heb een vreemd gevoel voor humor en hecht veel waarde aan vriendschappen. In mijn vrije tijd zet ik me actief in als vrijwilliger voor het Wereld Natuur Fonds en Zonta Ruremonde. Ik vind het heerlijk om mezelf in een fantasyboek te verliezen. In pyjama op de bank met katten Bob en Marley als gezelschap.