BAS
LEENDERS
DIRECTEUR /
communicatieadviseur

HET KAN ANDERS! IK VIND HET GEWELDIG OM KLANTEN DE VELE MOGELIJKHEDEN TE LATEN ZIEN. BIJ AD EIGHT KRIJG IK DAGELIJKS ENERGIE VAN KLANTBEMIDDELING, ACCOUNTWERK EN COMMUNICATIESTRATEGIEËN.

Het is menselijk om een probleem of oplossing vanuit één bepaalde visie te bekijken. Ik wil klanten laten zien dat het ook anders kan door te adviseren, door concepten te bedenken en om ze te presenteren. Daarbij vind ik het geweldig om nieuwe projecten te starten. Innovatieve ideeën, stevige uitdagingen. En om met randvoorwaarden toch een ijzersterk resultaat neer te zetten.

Snel schakelen (op een racefiets)
Ik ben iemand die een project snel oppakt, maar er wel realistisch naar blijft kijken. Eenmaal thuis ben ik graag samen met mijn vrouw en kinderen. Ik vind het prettig om gezellig samen te eten of om te wandelen in het bos. Daarnaast sport ik graag, met name fietsen. Zo niet in Zuid-Limburg, dan wel in het buitenland. Als er ooit tijd voor is, zou ik graag rondreizen in Amerika. Maar ik ga ook graag naar Toscane op vakantie. Er is op dat moment niets beters dan op een terras ploffen en van een espresso te genieten. Met wijnvelden op de achtergrond.