Thumbnail MiddenLimburg Bereikbaart
Bestemming bereikt
Midden Limburg Bereikbaar

De voorloper van Midden Limburg Bereikbaar is Roermond Bereikbaar. Vanaf april 2023 wordt er verder gewerkt onder de vlag van Midden Limburg Bereikbaar. Het programmabureau wordt gefaciliteerd door alle 7 Midden-Limburgse gemeentes; Gemeente Echt - Susteren, Gemeente Leudal, Gemeente Maasgouw, Gemeente Nederweert, Gemeente Roerdalen, Gemeente Roermond, Gemeente Weert en werkt samen met de Provincie Limburg. Samen met vele partners geven zij invulling aan een goede bereikbaarheid van de regio.

DOELSTELLING

Ontwikkel een nieuwe branding en communicatiemiddelen passend bij de logische uitbreiding van Roermond Bereikbaar naar Midden Limburg Bereikbaar. Zorg tevens voor communicatiemiddelen voor verschillende projecten en structurele communicatie naar stakeholders en onze doelgroepen.

OPLOSSING

We hebben een nieuwe branding en logo ontwikkeld voor Midden Limburg Bereikbaar en de communicatiemiddelen voor de introductie uit gewerkt. Tevens bieden wij structurele communicatie-ondersteuning aan het programmabureau en verzorgen wij de projectcommunicatie en de content voor verschillende kanalen, middels Adcare.