WIJ ZOEKEN EEN

communicatie
adviseur

die een goed verhaal sterk kan vertellen!

Wij zoeken een sterk talent voor communicatie en marketing. Je bent thuis in de online wereld, maar weet dat er ook een offline wereld bestaat. Jij weet content zo in te zetten, dat de doelgroep wordt geïnformeerd, aangetrokken en verleid. Daarnaast kun je projecten opstarten en aansturen. En weet je doelstellingen helder zichtbaar te maken, te analyseren en te behalen.

Jij brengt behoeften strategisch in kaart. Je creëert samen met collega’s en partners waardevolle campagnes, maar je bent ook in staat om zelfstandig zaken op te pakken. Je toont initiatief, kunt inspireren, werkt zelfstandig en zorgvuldig. En we houden wel van een sterk verhaal bij de koffie 😉.

Je hebt er relevante (HBO) opleiding in marketing, communicatie, journalistiek of media/design. Minimaal 5 jaar werkervaring  is een pre, maar geen must! Net zoals omgaan Photoshop (of relevante design tools), CMS-systemen, analyse tools zoals Google Analytics en nieuwsbriefsystemen (Mailchimp) etc. Schrijven is jouw passie, zowel informatief als commercieel.

Je staat open voor innovatie en vernieuwing. Onze opdrachtgevers uit bedrijfsleven, zorg, cultuur en overheid willen helder, direct en vanuit het hart communiceren. We zitten in de gezellige binnenstad van Roermond (met terrasjes op de hoek) en bieden je een functie in een inspirerende en informele sfeer.

WAT HEBBEN WE JOU TE BIEDEN?
> Prima secundaire arbeidsvoorwaarden (met veel extra mogelijkheden)
> Goed salaris
> Uitstekende pensioenregeling
> Hybride werken (incl. thuiswerkregeling)
> Voor deze functie zijn er binnen de organisatie diverse doorgroeimogelijkheden

Bekijk ons werk/klanten op www.adeight.nl. Salariëring, afhankelijk van opleiding/werkervaring.

ENTHOUSIAST GEWORDEN? 
Mail je motivatie, CV en portfolio z.s.m. naar b.leenders@adeight.nl, +31 (0)641 84 03 10 OF Vul ONDERSTAAND FORMULIER in.

solliciteer