ROERMONDSPORT EN ROERMONDZWEMT
Sportservice
Roermond

DE GEMEENTE ROERMOND KENT EEN RIJK VERENIGINGSLEVEN, VEEL SPORTVOORZIENINGEN EN TAL VAN ACTIVITEITEN WAARBIJ JE KUNT SPORTEN EN BEWEGEN. IN ONZE VERANDERENDE SAMENLEVING MAG NIEMAND BUITENSPEL KOMEN TE STAAN. SPORTSERVICE ROERMOND ORGANISEERT DAAROM ACTIVITEITEN WAARBIJ JIJ JE THUIS VOELT, JE HET MAXIMALE UIT JEZELF HAALT OF JE WEGWIJS MAAKT IN HET ROERMONDSE VERENIGINGSLEVEN.

DOELSTELLING

Ontwikkel een nieuwe website voor Sportservice Roermond en het gemeentelijke zwembad De Roerdomp. Zorg ervoor dat Sportservice Roermond en haar activiteiten beter on- en offline zichtbaar zijn in de samenleving en ontwikkel een eenduidige uitstraling van Sportservice Roermond en zwembad De Roerdomp.

OPLOSSING

Ons voorstel bestond uit twee nieuwe websites: één voor Sportservice Roermond (www.roermondsport.nl) en één voor zwembad De Roerdomp (www.roermondzwemt.nl).

Alle informatie over sporten in Roermond (activiteiten, faciliteiten, verenigingen en nog veel meer)
is te vinden op www.roermondsport.nl terwijl alle informatie over het zwemaanbod van Zwembad De Roerdomp (zwemlessen, openingstijden, activiteiten , enz.) terug te vinden is op www.roermondzwemt.nl.

Beide websites zijn gebouwd op één (Wordpress) platform, zodat beide websites ook vanuit één platform beheerd kunnen worden. En via het menu klik je eenvoudig heen en weer tussen de beide ‘domeinen’.

Daarnaast hebben we aanvullende online middelen ontwikkeld (social media uitingen, digitale nieuwsbrief) en indoor en outdoor communicatiemiddelen, zoals posters, spandoeken, roll-up banners enz. Alles onder de campagne Hashtag #Roermoves. Medewerkers van de gemeente en inwoners van Roermond, lieten we middels een verrassende introductie-actie kennismaken met de websites.