LAAT QOEN JE
BOEKHOUDING DOEN!
Qoen.online

MET QOEN.ONLINE KUN JIJ JE BOEKHOUDING VOLLEDIG ZELF ONLINE REGELEN. MET DE PAKKETTEN VAN QOEN WORDT JOUW BOEKHOUDING VOLLEDIG VERZORGD. DIT ALS ALTERNATIEF VOOR DE REGULIERE BOEKHOUDER.

Doelstelling

Lanceer de nieuwe manier van boekhouden in Nederland. Het boeken van de administratie en btw aangifte tot en met de aangifte inkomstenbelasting of het maken van je loonstroken? Qoen regelt het. Dag en nacht inzicht in jouw boekhouding? En dat voor een vast bedrag per maand? Dat is Qoen, de volledig online boekhouder.

Oplossing

Qoen is de accountant die je altijd bij je hebt. Kortom; laat Qoen je boekhouding doen. Wij hebben de naam, het logo en de branding voor Qoen ontwikkeld. Daarna zijn we gestart met het ontwikkelen van de website Qoen.online en hebben we de volledig geautomatiseerde aanmeldportal ontwikkeld incl. de koppelingen naar de boekhoudprogramma’s en modules. Begin 2022 zijn we ook gestart met de Qoen campagne, waarvoor we de social media ads en campagnemiddelen verzorgen. Daarnaast ondersteunen we de klant bij hun social media strategie middels ons AdCare abonnement.