Rien
Leenders
Media
handling

WERKEN BIJ AD EIGHT HOUDT ME JONG! DE TELEFOON, MEDIA-ADMINISTRATIE EN CONTROLE, HET BLOEMETJE OP DE WERKPLEK EN IN ONS STADSTUINTJE. IK BEN HET MANUSJE VAN ALLES. ALS ER IETS GEREGELD MOET WORDEN, KAN IEDERE AD EIGHT’ER BIJ ME TERECHT. 

Wat Ad Eight zo bijzonder maakt, is dat het een familiebedrijf is. Al vanaf het begin, bijna 40 jaar geleden, ben ik erbij. Ik ken de klanten, help mijn collega’s Jacqueline en Eveline op het gebied van media-administratie en zorg voor huishoudelijke werkzaamheden. Zodat alles netjes is en zodat iedereen is voorzien van een kop koffie. Ik vind het heerlijk om bij Ad Eight te werken.

Vrolijke noot
Creatieve dingen ondernemen. Daar houd ik van. Je zult me overigens niet snel chagrijnig zien. Ik heb altijd goede zin en onderhoud fijne, positieve vriendschappen. Ik werk graag met iedereen bij Ad Eight en ben van nature vrolijk. Mijn ultieme geluk? Genieten van een glas rosé en een muziekje op de achtergrond, samen met mijn man Jan op een terras. En natuurlijk met mijn kinderen en kleinkinderen. Als zij gelukkig zijn, ben ik dat ook.