Onze werkwijze

Helder en eerlijk. Zo werken wij met u samen. Van branding, identiteit en positionering tot aan het inzetten van de juiste salesacties en campagnes. Wij stemmen alles met u af. U hoort in ons team.

Strategie 1b

Strategie

Steeds drie stappen vooruit denken

icon-1
Strategie

First things first! Wij willen dicht bij u blijven. Door vanuit uw ware identiteit te werken, wordt communicatie geloofwaardig en uniek. Of het nu gaat om marketingcommunicatie, arbeidsmarktcommunicatie of interne communicatie.

Ons plan van aanpak begint met goed onderzoek. Branding, het vaststellen van uw (merk)identiteit en positionering zijn daarbij van belang.

Concept-1

Concept

Een goed idee brengt u verder

icon-2
Concept

Een verrassend, ijzersterk idee vormt de basis van uw communicatie. Samen kijken we eerst naar uw doel. Vervolgens zetten we een plan op papier. Daarbij kunnen we een imagocampagne of productintroductie, maar ook meerdere campagnes of salesacties inzetten.

Het succes van uw communicatie valt of staat bij de doorvertaling van de boodschap naar een goed, bijzonder concept. Wij zijn er om u daarmee te helpen. Met de wonderlijke mix van vakkennis, ervaring, intuïtie en creativiteit.

Design-3

Design

Design gaat veel meer over inhoud dan over vorm

icon-3
Design

Een goede boodschap raakt. Design gaat daarbij veel meer over inhoud dan over vorm. Het is de beeldtaal die uw boodschap versterkt, de verpakking die meerwaarde toevoegt en het merkbeeld dat uw onderneming een plek geeft in de markt.

Wij zoeken dé geschikte verpakking voor uw boodschap. Van een corporate identity, een packaging design of een animatie tot aan een magazine, brochure of een logo met bijpassende huisstijl. Wij (ver)pakken door!

Online

Online

U krijgt meer likes als u nergens op lijkt

icon-4
Online

Een mooie website. Vervolgens afwachten? Nee, er komt meer bij kijken. Uw doelgroep moet uw expertise en daarmee ook uw website zien te vinden. De juiste content, een goede SEO-strategie en de inzet van social media en apps zijn daarbij belangrijk.

Of het nu gaat om e-commerce, een nieuwe website of e-zines en digitale nieuwsbrieven. Wij helpen u om uw route uit te stippelen op de digitale snelweg.

Media

Media

Wij bezorgen u de beste voorwaarden

icon-5
Media

Alleen de beste voorwaarden. Die bieden we u bij Ad Eight. Onze campagnes worden altijd voorzien van een onafhankelijk en goed onderbouwd media-advies. Ook onderhouden we zelf contacten met media, waar we u tijd en werk mee kunnen besparen.

Bij Ad Eight hebben we jarenlange ervaring op het gebied van media-inkoop. U wilt daar toch ook gebruik van maken?

Projectmanagement

Projectmanagement

Budget en deadline altijd helder in beeld

icon-6
Projectmanagement

Resultaat telt. Een communicatie-uiting kan pas echt het verschil maken bij plaatsing, verzending of oplevering. Op een effectieve manier. Wij verliezen planning en budget nooit uit het oog en zijn daarmee creatief én realistisch.

Wij werken daarnaast ook projectmatig. U kunt uw favoriete Ad Eight’er dus ook inhuren op interim basis, zowel intern als extern. Uw voordeel? Wij nemen werk uit uw handen.

Ook op zoek naar een strategisch én creatief communicatiebureau?

Bel ons gerust even op +31 (0)475 31 87 87 of stuur ons een berichtje. Wij praten graag met u over uw communicatieprobleem.