Media

Nieuws

HIER ZIJN WE MEE BEZIG

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Benieuwd naar wat we nog meer doen? We houden je hier op de hoogte met cases, het laatste nieuws en blogs

Nieuws
NIEUWS-JNWL-THUMB

Jongerencampagne ter bevordering van Tolerantie

Jongeren Netwerk Limburg (JNL) heeft, na een bureaupitch, voor Ad Eight gekozen om een campagne te ontwikkelen die tolerantie onder jongeren bevordert, onder de naam Tolerant Minds.

Nieuws
NIEUWS-SVVL-THUMB

Ad Eight verzorgt de mediaplaatsingen van Vastgoedveiling Zuid Nederland

Medio 2017 zijn Vastgoedveiling Limburg en Vastgoedveiling Oost-Brabant gefuseerd en gaan ze samen verder onder de naam Vastgoedveiling Zuid. Voor Vastgoedveiling Limburg waren wij al de communicatiepartner vanaf het eerste uur. Na de fusie met Zuid-Oost Brabant werd ons gevraagd om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen en de mediaplaatsingen te verzorgen voor de nieuwe organisatie.

Nieuws
NIEUWS-Rabo-hypotheek-THUMB

Campagne hypotheek binnen een week

Rabobank Roermond-Echt heeft Ad Eight gevraagd een hypotheek campagne te ontwikkelen i.v.m. de oktober woonmaand. Het landelijke thema ‘Een hypotheek binnen een week’ staat uiteraard centraal in de campagne.

Nieuws
NIEUWS-Simplicity-THUMB

Ad Eight het nieuwe strategisch creatief bureau van Briggs & Stratton Europe

Na een gerichte bureauoriëntatie is Ad Eight door Briggs & Stratton Europe geselecteerd om de communicatie te verzorgen van de zero-turn grasmaaiers van de merken ‘Simplicity’ en ‘Snapper’. Onder Briggs & Stratton, van oorsprong een Amerikaanse motorfabrikant, vallen een groot aantal merken met onder andere motor aangedreven grasmaaiers in hun assortiment. De Europese markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Nederland gecoördineerd.

Ook op zoek naar een strategisch én creatief communicatiebureau?

Bel ons gerust even op +31 (0)475 31 87 87 of stuur ons een berichtje. Wij praten graag met je over jouw communicatievraag.