Media

Nieuws

HIER ZIJN WE MEE BEZIG

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Benieuwd naar wat we nog meer doen? We houden je hier op de hoogte met cases, het laatste nieuws en blogs

Nieuws
NIEUWS-stokje-overdragen-THUMB

Het stokje wordt overgedragen

Gebruik jij de fax nog vaak? Wij gaan vaker voor een mail of een handig whatsapp-bericht. Litho’s hoeven niet meer persoonlijk te worden gebracht en als je wilt, kun je tegenwoordig een ritje maken in een zelfsturende auto. Tijden veranderen, ook bij Ad Eight. Directeur Jan Leenders draagt het stokje over aan zoon Bas Leenders!

Nieuws
NIEUWS-8-tips-THUMB

8 tips voor het schrijven van mobiele content

Wist je dat de gemiddelde Nederlander dagelijks zo’n 220 keer op zijn telefoon kijkt? Veel internetgebruikers lezen artikelen dan ook op hun telefoon. Wij hebben daarom 8 tips op een rijtje gezet om teksten voor mobiel gebruik te schrijven. 

Nieuws
NIEUWS-Toon-Hermans-THUMB

Aan de slag voor het Toon Hermans Huis

“Geen kerstkaarten, kerststol of flessen wijn”, kondigden we aan in ons filmpje begin januari. Een goed doel steunen. Daar gaan we voor in 2017! Wij stropen de mouwen namelijk op voor het Toon Hermans Huis Roermond.

Case
CASE-jeroen-segers-THUMB

‘Woningaanbod dat inspireert als een woonmagazine'

De impact van de economische crisis op de huizenmarkt is groot. Veel makelaars hebben dat de laatste jaren ondervonden, maar de echte ondernemers onder hen blijven zich ontwikkelen. Jeroen Segers is daar één van. 

Ook op zoek naar een strategisch én creatief communicatiebureau?

Bel ons gerust even op +31 (0)475 31 87 87 of stuur ons een berichtje. Wij praten graag met u over uw communicatieprobleem.