Media

Nieuws

HIER ZIJN WE MEE BEZIG

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Benieuwd naar wat we nog meer doen? We houden je hier op de hoogte met cases, het laatste nieuws en blogs

Nieuws
NIEUWS-Raffy-THUMB

Nieuwe klant: Zorgcentra Raffy en Lâle

Raffy en Lâle zijn bijzondere zorgcentra in Breda. Zij richten zich namelijk op een aparte doelgroep; Indische en Molukse ouderen voor Raffy en Turkse ouderen voor Lâle. De hele organisatie is ingericht op het bieden van cultuurspecifieke zorg voor deze ouderen zodat zij zich thuis voelen in het zorgcentrum. Er is een nieuwe positionering ontwikkeld, waarin dit veel beter tot uiting komt.

Nieuws
NIEUWS-8-tips-THUMB

8 tips bij het inzetten van social media

Even social media checken. We doen het waarschijnlijk allemaal. Naast schattige dierenfilmpjes, kun je nog veel meer plaatsen. Of het nu gaat om Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram of Pinterest. Wij hebben 8 tips op een rij gezet.

Nieuws
NIEUWS-toon-hermans2-THUMB

Kookworkshop Toon Hermans Huis

Zoals we begin dit jaar al hebben aangekondigd stropen wij dit jaar onze mouwen op voor het Toon Hermans Huis Roermond. Het Toon Hermans Huis is een ontmoetingsplaats voor mensen met kanker en hun naasten. Vrijdag 19 mei jl. was het zover. Wij hebben samen met Tinnemans Keukens een dinerworkshop georganiseerd voor gasten en vrijwilligers van het Toon Hermans Huis.

Nieuws
NIEUWS-stokje-overdragen-THUMB

Het stokje wordt overgedragen

Gebruik jij de fax nog vaak? Wij gaan vaker voor een mail of een handig whatsapp-bericht. Litho’s hoeven niet meer persoonlijk te worden gebracht en als je wilt, kun je tegenwoordig een ritje maken in een zelfsturende auto. Tijden veranderen, ook bij Ad Eight. Directeur Jan Leenders draagt het stokje over aan zoon Bas Leenders!

Ook op zoek naar een strategisch én creatief communicatiebureau?

Bel ons gerust even op +31 (0)475 31 87 87 of stuur ons een berichtje. Wij praten graag met u over uw communicatieprobleem.