Media

Nieuws

HIER ZIJN WE MEE BEZIG

Rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Benieuwd naar wat we nog meer doen? We houden je hier op de hoogte met cases, het laatste nieuws en blogs

Blog
NIEUWS-Ad-Eight-E-zine-THUMB

Online publicaties en e-mailmarketing

Waarom online communiceren met jouw klanten, relaties en/of stakeholders? Nou, heel simpel! Jij wil toch ook snel en met beleving communiceren met jouw doelgroep? En hun daarnaast activeren, binden en inspireren?

Nieuws
NIEUWS-JNWL-THUMB

Jongerencampagne ter bevordering van Tolerantie

Jongeren Netwerk Limburg (JNL) heeft, na een bureaupitch, voor Ad Eight gekozen om een campagne te ontwikkelen die tolerantie onder jongeren bevordert, onder de naam Tolerant Minds.

Nieuws
NIEUWS-SVVL-THUMB

Ad Eight verzorgt de mediaplaatsingen van Vastgoedveiling Zuid Nederland

Medio 2017 zijn Vastgoedveiling Limburg en Vastgoedveiling Oost-Brabant gefuseerd en gaan ze samen verder onder de naam Vastgoedveiling Zuid. Voor Vastgoedveiling Limburg waren wij al de communicatiepartner vanaf het eerste uur. Na de fusie met Zuid-Oost Brabant werd ons gevraagd om een nieuwe huisstijl te ontwikkelen en de mediaplaatsingen te verzorgen voor de nieuwe organisatie.

Nieuws
NIEUWS-Rabo-hypotheek-THUMB-1

Hypotheek campagne Rabobank

Rabobank Roermond-Echt heeft Ad Eight gevraagd een hypotheek campagne te ontwikkelen i.v.m. de oktober woonmaand. Medewerkers van Rabobank Roermond-Echt rennen letterlijk en figuurlijk hard voor hun klanten. Dat thema staat centraal in de campagne.

Ook op zoek naar een strategisch én creatief communicatiebureau?

Bel ons gerust even op +31 (0)475 31 87 87 of stuur ons een berichtje. Wij praten graag met je over jouw communicatievraag.